Ook een beetje als Alice in wonderland?

feb 3, 2022

Wellicht dat u zich bovenstaande quote nog kunt herinneren tussen Alice in wonderland en de gestreepte kat. Grappig maar ook met een kern van waarheid. In onze praktijk komen we nogal eens ondernemers tegen die in hetzelfde schuitje zitten als Alice. Wanneer wij ze vragen waar ze over 5 of 10 jaar willen staan, dan blijkt vaak dat ze daar nooit echt bij stil hebben gestaan. Dan is het ook niet zo verwonderlijk dat de bedrijfsresultaten vaak tegen vallen.

Waar naar toe?

Als u niet duidelijk voor ogen hebt waar u naar toe wil, hoe weet u dan welke  buitenlandse business opportunities u moet oppakken en welke niet? Hoe moeten uw medewerkers weten wat belangrijk is als u niet duidelijk een richting aan kunt geven. Dit geldt zeker als u in het buitenland wilt gaan ondernemen.

Een belangrijke reden dat bedrijven wél lopen maar niet echt groeien is dat veel ondernemers geen duidelijke plan voor de toekomst hebben terwijl dit toch het fundament zou moeten zijn voor verdere groei.

Bent u ondernemer en wilt u groeien door meer te ondernemen in het buitenland neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het opstellen van een exportplan voor meer groei én resultaat in het buitenland.

Plan nu alvast uw intakegesprek in en ontvang 25% korting op uw exportplan (alleen geldig tot 1 april 2022!)