Meer resultaat? 

feb 17, 2022

Jump into the world!

Bent u benieuwd hoeveel omzet u zou kunnen behalen in het buitenland met uw product of dienst? Misschien bent u al bezig met ondernemen in het buitenland maar levert het nog niet de resultaten op die u voor ogen heeft.  Er zitten een hoop haken en ogen aan internationaal zaken doen, zoals taal, cultuur, wetgeving, logistiek en meer. Maar de kansen op korte en lange termijn kunnen enorm zijn.

Echter exporteren is niet iets wat ‘u er even bij doet’. Een goede voorbereiding en een exportplan zijn van essentieel belang voor het slagen of falen in het buitenland.

Het is net als met het bouwen van een huis. Je start met het fundament. Pas daarna ga je aan de slag met bouwen. Zo werkt het bij exporteren ook. Begin met exporteren door eerst na te denken over groei en exportkansen. Ga daarna vorm geven aan uw exportplan. In een volgende post meer over het belang van een goed exportplan.

Een exportcoach kan u helpen de juiste keuzes te maken bij het exporteren naar het buitenland. En er is vaak subsidie, van 50-100% op de kosten van een coaching-traject of een marktentreestrategie! Meer weten over subsidies voor export? Neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar