onze diensten

Internationaal projectmanagement

Internationale projecten kennen een complex netwerk van culturen, politiek, wetten, talen en middelen dat veel verder gaat dan waar een projectmanager normaal gesproken mee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het managen van projecten in het Midden-Oosten waar hiërarchie en autoriteit een grote rol speelt. Men kan zich geen gezichtsverlies permitteren. Om in dit deel van de wereld een project te managen gaat het niet lukken om met de Nederlandse directheid een project succesvol tot een goed einde te brengen.

De afgelopen dertig jaar hebben wij een ruime internationale ervaring in diverse branches opgebouwd met het begeleiden van diverse projecten. Van het organiseren van zakenreizen voor groepen en individuen tot het opzetten van samenwerkingsverbanden, verkoopkantoren en online-marketingcampagnes. En van projecten zoals het begeleiden van internationale tenders tot aan het sourcen van producten van hoge kwaliteit. Of het opzetten en het structureren van exportprocessen en -afdelingen.

Met ons team van diverse specialisten begeleiden we projecten in onze landen in bijna alle sectoren. Van IT tot en met bouw, infrastructuur, food, toerisme , machinebouw en fashion. We werken altijd heel nauw samen met onze klanten waarbij we altijd hun belangen dienen. Hierdoor fungeren wij als uw projectmanager waardoor u te allen tijde ontzorgd wordt.