onze landen

Exporteren naar Dubai

Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) bestaan uit zeven emiraten (Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah en Umm Al Quwain) gelegen langs de oostelijke kant van het Arabisch Schiereiland. Voordat u in Dubai aan de slag gaat, is het zaak om goed na te denken over wat u daar precies wilt gaan doen. De hele wereld wil immers zaken doen in Dubai. Vooral prestige of nicheproducten doen het goed in de VAE. Beperk u niet uitsluitend tot Dubai. Zaken doen in Ras Al Khaimah kan zijn voordelen hebben. Er is minder concurrentie dan in Dubai, de markt is nog niet verzadigd en bedrijven vestigen zich er gemakkelijker en goedkoper. Dubai ligt op anderhalf uur rijden.

De regels in Dubai/VAE veranderen snel en regelmatig – laat u daarom goed en regelmatig informeren over de exacte stand van zaken.

Gerard van Gaalen | Door2theWorld

Gerard van Gaalen

Gerard komt al sinds 1993 in Dubai. Hij heeft de hele ontwikkeling van Dubai naar hét zakelijk centrum van de regio meegemaakt. Hij heeft hier ruime ervaring met het opzetten van succesvolle verkoopcampagnes en kantoren.

Hij is op de hoogte van de laatste regelgeving en helpt u graag verder.

Of bel ons op: 06 42 68 42 14
(Bereikbaar tijdens kantooruren)